Bootocht naar Battambang

Gisterenmiddag om half zes aangekomen in Battambang na een lange boottocht vanuit Siem Reap. 's Ochtend om zes uur in het donker over een heel slechte weg op de fiets naar de ferry " terminal". De meneer van de security vond het wel interessant, een meneer uit Nederland op de fiets, en zorgde voor een stoel en koffie. De boot zou om zeven uur vertrekken maar het werd acht uur. Eerst via een drijvend dorp naar het Tonle Sap meer. Na anderhalf uur varen op het meer via een rivier naar Battambang. Een geweldige tocht. Drijvende huisjes, drijvende winkels, drijvende kantoortjes, vissers, en heel veel natuur. De tocht duurde veel langer door het stijgende water van de laatste weken (veel tegenstroom). Laat de foto's (het zijn er teveel natuurlijk) het verhaal maar vertellen.

Om zes uur was ik in Royal Hotel in Battambang, een prefecte plaats om even bij te komen. Moooie kamer en een mooi dakterras om 's avonds wat te eten en drinken.

Reacties 1

Joke 30-07-2013 14:57

Hoi Pieter,
Wat zijn wij dan verwend, met onze huizen.
Het is weer een aardig kijkje in een andere wereld, die je ons hier laat zien.
Veel plezier verder en ik kijk uit naar het volgende bericht.
Joke

Reageren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Hier overnachten wij

Royal Hotel, Battambang

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer