Eindbestemming bereikt.

Een mooi afsluiting van de fietsvakantie met een leuke tocht van ongeveer tachtig kilometer. Eerst door het platteland waar ze de eerste rijst aan het oogsten zijn (in Thailand en Cambodja werd de rijst net geplant). Leuke smalle weggetjes door ontelbaar veel dorpen, mooi. Twee leuke kleine pontjes. De eerste was net vertrokken toen ik kwam aanfietsen maar die kwam dus weer terug voor me. Dat zie ik het veer Maassluis-Rozenburg nog niet doen.

Twee dagen geleden heb ik geschreven dat het deze vakantie tijdens het fietsen nog niet had geregend, uitzonderlijk in de regentijd Dat had ik niet moeten doen natuurlijk. Vanochtend ben ik vertrokken om zes uur, het was zoals gebruikelijk al stralend weer. Om kwart voor zeven kwam er plotseling heel veel bewolking en binnen tien minuten was de lucht helemaal zwart en begon het enorm te hozen. Ik wilde voor het eerst onder een boom mijn fietsponcho aantrekken. Maar een meneer tikte mij op mijn schouder, ik moest voor zijn huisje onder het afdak komen schuilen, Er werd een stoel gebracht en ik moest vooral gaan zitten. Een gesprek was helaas niet mogelijk, het lukte alleen om onze leeftijden uit te wisselen, hij wilde heel graag weten hoe oud ik was. Na twintig minuten werd het droog en een half uur later was het weer stralend weer.

Spreuk van de dag

De laatste twintig kilometer voor Ho Chi Minh City werden de wegen breder, voler en rommeliger. Maar zonder problemen ben ik terecht gekomen in het Hai Long Hotel.

De foto's volgen later!

Laatste foto's

Reacties 1

Rob 22-08-2013 13:33

Hallo! En zo eindigt wederom een schitterende tocht met leuke ervaringen. Tot straks in NL !

Groet Rob

Reageren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer