Eindelijk op de fiets.

De transfer Van Bangkok naar Phanom Sarakham nam de nodige tijd in beslag. Het is zondag dus in Bangkok zelf is veel minder verkeer dan op werkdagen. Na de tolwegen werd het echter hopeloos druk. Rond half elf kon ik eindelijk fietsen. De route en het landschap waren heel gevarieerd, van stukjes snelweg tot verlaten asfalweggetjes en van industriegebied (veel Japanse autoindustrie rond Bangkok) tot rijstvelden. De eerste 75 kilometers zitten erop. Het was vandag in het begin wat bewolkt en daarna heel zonig en heel heet, ben flink verkleurd.

Ik ben nu in het Pramsuk Hotelin Kabin Buri. Een goed hotel met mooie grote en schone kamers. Kabin Buri zelf stelt niet zoveel voor, een heel groot en druk kruispunt van belangrijke doorgaande wegen. Dadelijk een restaurant zoeken en daaarna slapen. Niet alleen vanacht, "bicycle in room Sir". Zo gaat dat hier.

Reacties 6

M@rja 21-07-2013 18:15

Goede reis !!
Wij staan startklaar.
Tot ergens, on the air, M@rja

Ali B 22-07-2013 10:31

Eindelijk op de fiets, je zou toch denken dat na een heel jaar op en neer naar naar je werk fietsen je juist niet die behoefte zou hebben. Maar ja, ook Brabants bloed kruipt waar het niet gaan kan.

thea 22-07-2013 11:33

Hoi Pieter, het is hier inmiddels ook zo"n 30 graden.Dat vind ik een beetje te warm om ye werken, even een daje vrij genomen. het zal daar wel warmer zijn, dat wordt dan afzien met fietsen.Veel succes en groetjes Thea


Bilal 22-07-2013 15:32

Dag Pieter,

Klinkt ls een heerlijk, drukke vakantie ! @ Geniet er van ! @ ik kijk uit naar de volgende updates !

Gr,
Bilal

Marike 22-07-2013 21:52

Hoi Pieter,
Fijn dat je nu lekker op weg bent, je grote avontuur is weer begonnen. Fijn voor jou, leuk voor de thuisblijvers. Ben benieuwd naar al je mooie impressies.
Ik zat vandaag "eindelijk op het strand". Heerlijk, we hebben vakantie. Veel succes!!

Els 25-07-2013 13:25

Wat een prachtig roze waterlelie's! En ze zijn echt zo te zien.

Reageren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer