Eindelijk verkeerd gereden.

Gisterochtend met het brommerpontje van kwart over zes vertrokken naar My Tho. Opnieuw, heel vroeg al, heel veel zon. Na een kilometer of acht voor het eerst deze vakantie verkeerd gereden Ik stond plotseling bij mensen op het erf, dat was niet de bedoeling. De kleine weggetjes waren uitgebreid met een behoorlijk aantal nieuwe die nergens werden beschreven en ook op de kaart niet terug te vinden. Navraag bij mensen langs de kant van de weg leverde in eerste instantie niet veel op. Dat had te maken met mijn uitstraak van het Vietnamees. Pas bij het noemen van een wat grotere plaats (wel de goede uitspraak?) was het probleem snel opgelost en zat ik weer op de goede weg. Het werd weer eendag vol bruggen in alle soorten en maten en hoogtes.

In My Tho verbleven in het Song Tien hotel. Helaas een hotel met karaoke tot diep in de nacht. Daarom maar mijn heil gezocht buiten het hotel, twee leuke adressen gevonden om te eten en wat te drinken.

Reageren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer