Siem Reap, Angkor

AngkorNa vier jaar weer terug In Siem Reap.

Uitvalsbasis om de komende dagen de tempels van Angkor opnieuw te bezoeken. Naast de tempels is er nog het een en ander te beleven, vooral het uitgaansleven mag er zijn, dat heeft zich in vier jaar tijd flink uitgebreid. Dat is ook goed te merken in Angkor. Het is er veel drukker geworden. Bij de grote en bekende tempels moet je na negenen niet meer zijn. Vooral de Aziatische toeristen uit Korea, Japan en in het bijzonder China overspoelen de tempelcomplexen. Iets verder doorfietsen en je hebt de de tempels bijna voor jezelf alleen. Ik blijf hier tot maandag. Maandagochtend om zeven uur vertrekt er een boot naar Battambang. Die tocht gaat ongeveer acht uur duren en moet erg mooi zijn, eerst twee uur over het Tonle Sap meer en daarna over de rivier naar de stad Battambang. Normaal zou de boot er vijf a zes uur over doen maar het water staat nog laag omdat de moessonregens laat zijn.

De komende dagen tempels, veel tempels..

Laatste foto's

Reacties 1

Marike 29-07-2013 10:44

Hoi Pieter,
Je hebt alweer een paar prachtige foto's over laten waaien!
Als ik dit schrijf zit jij op de boot en als je dit leest ben je al in Battambang. Heb je je parapluutje paraat voor de moesson, of blijf je die steeds voor?
Succes met de kilometers.
Groetjes van Marike

Reageren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer