In Thailand

Het tweede deel van de vliegreis verliep iets minder voorspoedig. Eerst moest er het nodige aan het vliegtuig worden gesleuteld voor het kon vertrekken. Daarna kwam er een enorme moessonbui waardoor het vliegtuig niet kon starten, door de wateroverlast lag het vliegverkeer even stil. Uiteiendelijk vertrok het vliegtuig tweeeneenhalf uur te laat. Bij aankomst in Bangkok bleek dat de fietsdoos ook de nodige waterschade had en uit elkaar begon te vallen. Het transport naar het hotel lukte nog net, het uitpakken van mijn fiets was geen probleem want de helft van de doos was verdwenen. Mijn fiets was gelukkig prima in orde. Binnen een half uur fietsklaar voor een proefrondje.

Het Swana hotel is een prima plek om Bangkok te verkennen en voor mij een oude bekende. De afgelopen twee dagen ben ik per taxi, rivier express boot en sky train allerlei " oude" en nieuwe bezienswaardigheden afgeweest. Een mooie manier om aan het klimaat te wennen.

Morgenochtend begint het echte werk, de eerste fietsetappe staat op het programma, ik kijk er naar uit!

Reacties 3

M@rja 20-07-2013 12:32

Hoi
Hier is de vakantie ook begonnen.
Pakken en dan vertrekken..
goede reis !! geniet ervan !!
M@rja

Els 21-07-2013 00:05

Het begin is er, succes met je eerste fiets etappe!

Toni en Arnold 21-07-2013 10:03

Gelukkig ben je heelhuids in Bangkok aangekomen.
Veel plezier met je eerste fietsetappe.

Reageren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Hier overnachten wij

Wild Orchid Villa, Bangkok

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer